Pagina's

zaterdag 25 februari 2017

Lentekaart

Het is al bijna een jaar geleden dat ik hier wat geplaatst heb zag ik net nou het wordt dan nu hoog tijd om dit blog maar weer een actief te gaan gebruiken. Vandaag start ik met een gezellige lentekaart het is buiten nat en koud dus dan maar de lente in huis halen met een kaart.

Voor deze kaart heb ik gebruikt:

 Lr0458

 Vk9553
Lr0269

3 opmerkingen:

 1. Heel erg mooi kaartje Marina...ja wordt wel tijd dat je hem aktief gaat gebruiken. Voordeel van blogs is dat je het van te voren allemaal al klaar kunt zetten als je tijd hebt! Ideaal.
  Groetjes van Judith

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hoi Marina,,, jaja ik wil ook weer meer gaan bloggen;)
  zit te veel op facebook, en dan niet eens voor mijn hobby,dus bloglandddd ik ga beter me best doen, ook voor de clubs ;)
  groetjes Sjeeny/Adriana-55

  BeantwoordenVerwijderen

 3. Diese Nachricht richtet sich an Mitarbeiter, Händler, Landwirte und Unternehmer, die finanzielle Unterstützung benötigen, um erfolgreich zu sein. Holen Sie sich unsere verschiedenen Kreditangebote mit sehr einfachen Konditionen zu einem Zinssatz von 3% pro Jahr. Unsere Überweisungen werden von der Bank für die Sicherheit der Transaktionen versichert und Sie haben die Möglichkeit, innerhalb von 72 Stunden Garantie auf Ihr Guthaben zuzugreifen. Bitte kontaktieren Sie uns für weitere Informationen, danke.

  E-Mail: georges.matvinc@gmail.com

  WhastApp: +33 756924191

  BeantwoordenVerwijderen